Enkhuizer Sport Centrum
Padel
Wil jij graag padellen? Reserveer dan nu je baan via "reserveer padel" op onze website. Het is een spel dat snel te leren valt. Wedden dat je enthousiast bent na een potje padel?
4 indoor padelbanen

Padel

Padel is een racketsport die elementen van tennis en squash combineert. Het wordt gespeeld op een rechthoekige baan die omringd is door glazen wanden en metalen hekwerk. De glazen wanden en het hekwerk spelen een actieve rol in het spel, aangezien de bal er tegenaan mag worden geslagen en terugspringen om in het spel te blijven.

Padel is populair vanwege de toegankelijkheid en het leuke spel. Ontdek onze padelbanen en kom samen met vrienden/familie padellen!

Regels en richtlijnen
• Online reserveren via onze website
• De sportschoenen dienen schoon te zijn en niet af te geven!
• Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

Padel spelregels

Tarieven
Prijzen voor dal-uren en prime time uren

Losse baanhuur ma t/m vr
07:00 – 16:00 uur – € 22,50 (dal-uren)
16:00 – 23:00 uur – € 32,50 (prime time uren)

Losse baanhuur weekend
09:00 – 17:00 uur – € 32,50 (prime time uren)
 
 
 
Huur racket
per racket – € 3,00
 
 
Verkoop ballen

per 3 stuks – € 9,00

 

 

PADEL LES

Wil jij graag les in Padel? Ook dat kan bij het Enkhuizer SportCentrum.

Meld je aan via onderstaand formulier en wij nemen zo  spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

 

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.