Enkhuizer Sport Centrum
Extra info

Zo kun je bij het Enkhuizer Sportcentrum ook je bedrijfsfeest of verjaardag vieren. Daarnaast kun je met jouw pas kortingen krijgen bij verschillende bedrijven. Je kunt hier ook extra informatie vinden wat betreft lesroosters en onze huisregels.

.01
Huisregels

De huisregels van het Enkhuizer Sport Centrum zijn ontwikkeld om jouw verblijf bij ons zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

.02
Lesrooster

Elke dag staat er een mooi sportprogramma voor de deur met enthousiaste begeleiders en trainers. Benieuwd naar de tijden en sporten?

.03
Extra's

Vier je feestje bij het Enkhuizer sportcentrum! Daarnaast kun je met je sportpas verschillende kortingen krijgen. Benieuwd bij welke bedrijven?

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.