Enkhuizer Sport Centrum
Persoonlijke begeleiding
extra begeleiding bij de training

Plus coach abonnement

Het Plus Coach abonnement is een aanvullend abonnement dat ontwikkeld is voor iedereen die behoefte heeft aan extra begeleiding bij de training. Ongeacht de doelstelling adviseert en begeleid  een personal coach jou zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Het Plus Coach abonnement combineer je met een Basis abonnement, waarbij jij zelf bepaalt hoeveel keer per week je wilt sporten. Je kunt starten wanneer je dit wilt en het abonnement is per maand opzegbaar. 

Hoe ziet het abonnement eruit? Bekijk hieronder.

Personal coach

Volledige aandacht

Jouw personal coach zal je tijdens wekelijkse contactmomenten informeren, adviseren en motiveren zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Persoonlijk sportadvies

En gezondheidscheck

Na een uitgebreide gezondheidscheck wordt op basis van deze gegevens in combinatie met jouw leefpatroon, voedingsgewoonten, en trainingsmogelijkheden een reële doelstelling vastgesteld.

Met behulp van verschillende metingen wordt maandelijks een nauwkeurig beeld verkregen van jouw lichaam. Hiermee kun je jouw voorgang in de gaten houden, wat je zal motiveren om door te gaan met je trainingen en het voedingsadvies.
Bij de gezondheidscheck worden de volgende gegevens gemeten: Lichaamsvetpercentage, lichaamsgewicht, visceraal vetgehalte, BMI, lichaamsvochtpercentage, spiermassa, botmassa en omvang in cm.

Zonnebank

Je kunt iedere week even tot rust komen en tegelijkertijd een kleurtje opbouwen onder de zonnebank. Het gebruik van de zonnebank zit bij het Plus Coach abonnement inbegrepen.

wil je ook extra begeleiding tijdens het trainen?

Vul je abonnement aan of wordt lid

Wil je onze abonnementen bekijken en lid worden? Ook kun je door het invulformulier in te vullen een intake inplannen, zodat we met jou een persoonlijk plan kunnen maken en doelen kunnen vaststellen. 

Intake Persoonlijke begeleiding

Wil je extra begeleiding bij je training? Het Enkhuizer Sport Centrum kan je daarbij helpen! Meld je dan hier aan voor een gratis intake en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een plan van aanpak.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.