Enkhuizer Sport Centrum
Jouw fitnesstrainer
uitstekende begeleiding

Jouw fitnesstrainer

Met fitness zal jij je spieruithoudingsvermogen en  spierkracht vergroten en je lichaamshouding verbeteren. Veel voorkomende blessures, die ontstaan door een slechte houding, kunnen door fitnesstraining worden voorkomen. Er is altijd een professioneel opgeleide instructeur/-trice aanwezig om je te adviseren, te corrigeren of jouw vragen te beantwoorden.

Onze ruime fitnesszaal (600 m²!) is uitgerust met meer dan 80 kracht- en cardiofitnesstoestellen van topkwaliteit en dankzij de professionele klimaatbeheersing is de trainingsruimte altijd voorzien van verse lucht en de ideale trainingstemperatuur! Het is mogelijk om tijdens jouw training je hartslag te controleren met een hartslagmeter of met de sensoren die op alle cardiofitnessapparaten bevestigd zijn.

wil je afvallen, conditie opbouwen of spieren krijgen?

Gratis trainingsschema op maat

Als je dit wilt stelt één van onze instructeurs/-trices gratis een persoonlijk trainingsschema voor je samen. Dit trainingsschema is volledig afgestemd op jouw doelstelling(en) en jouw trainingsmogelijkheden en/of eventuele beperkingen. Het persoonlijke trainingsschema wordt regelmatig aangepast zodat jouw vooruitgang en motivatie gewaarborgd blijft.

Extra aandacht

Fitnesskwartieren

Heb je ook behoefte aan een beetje extra aandacht voor je buikspieren, of je billen en bovenbenen? Dan kun je vrijblijvend meedoen aan het Buikspierkwartier of het BBB (buik, billen en bovenbenen) kwartier waarin je 15 minuten, onder begeleiding van 1 van onze instructeurs/trices, intensief aan deze specifieke spiergroepen werkt.

Powerplates

Voor het gebruik van de Powerplates hoef je niets extra te betalen. De Powerplates gebruik je als aanvulling op je training, voor stretching en/of massage.

lid worden van ESC

Abonnementen

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar onze abonnementen? Je kunt je ook direct aanmelden voor een abonnement, zonder proefweek. We hebben verschillende basis abonnementen met en speciale familie abonnementen met extra korting. Daarnaast hebben we plus abonnementen om jouw abonnement helemaal naar wens aan te vullen met overige extra’s.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.