Enkhuizer Sport Centrum
Conditie & kracht
Video afspelen
high energy cardio

Total Body Workout

Er wordt gebruik gemaakt van opzwepende muziek. Een aantal oefeningen worden dan ook uitgevoerd op de muziek. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van danspasjes of choregrafie. De oefeningen worden afgewisseld tussen; individuele oefeningen of samenwerking oefeningen en, conditie en kracht.

Extra aandacht

Bootycamp

Tijdens deze training die binnen plaats vindt, zal er veel worden gewerkt met bootybands en dynabands. De focus ligt op de buik, billen en benen. Ga de uitdaging aan!

Video afspelen
Extra aandacht

Jump & Shape

Tijdens deze trampoline workout zijn er meer dan 400 spieren tegelijk aan het werk! Door het gebruik van de trampoline worden de gewrichten ontlast. Gewicht, leeftijd of niveau maakt niet uit, met de Jump en Shape is het een feest om fit te worden. De sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snel succes!

Combinatie

Strength Cycle

Een combinatie van spinning en krachtoefeningen met eigen lichaamsgewicht of bijvoorbeeld dynabands.

maximaal trainingseffect

Spinning

Een gevarieerde indoor-fietstraining waarbij verschillende fietstechnieken en intensiteitniveaus worden uitgevoerd zodat een maximaal trainingseffect ontstaat op beenspieren, hart-, long- en vaatsysteem. Bij de Spinn-In-Sixpack wordt de spinning vervolgd met een buikspierkwartier.

Hoge intensiteit

Cross Fitness

Bij Cross Fitness wordt gewerkt met functionele bewegingen waarin zoveel mogelijk spiergroepen tegelijk worden betrokken. Dankzij de hoge intensiteit en variatie is deze les zeer geschikt voor verbetering van het uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, coördinatie, snelheid en balans.

Video afspelen
Video afspelen

Insane

Insane is een ‘pittig’ fitnessprogramma voor gemotiveerde en gedisciplineerde sporters die in korte tijd geweldige resultaten willen behalen. Deze training is gebaseerd op langere periodes van zware inspanning afgewisseld met een korte stop. Deze revolutionaire trainingsmethode zorgt voor een verbranding van zo’n 1000 calorieën per workout en voor snel resultaat!

trap- en stoottechnieken

Kick & Punch

Bij Kick & Punch wordt gebruik gemaakt van een B cube. Bij dit cilindervormige kussen op statief worden verschillende trap- en stoottechnieken aangeleerd. Een zeer intensieve activiteit waarbij zowel conditie als kracht wordt verbeterd.

Video afspelen
Video afspelen
Dynamisch en gevarieerd

Powerpump

Door het gebruik van een halterstang die door iedereen zelf verzwaard kan worden, train je altijd op je eigen niveau. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren maakt Powerpump tot een ideale fitnesstraining om snel in vorm te komen.

gezellig en variërend

Total Fit

Een gezellige groepsfitness les voor iedereen en elk niveau.
Met gebruik van fitnessapparatuur en diverse fitnessmaterialen wordt er gewerkt aan het verbeteren van de conditie, spierversterking en lichaamshouding.

gezelligheid en fit blijven!

Senioren in beweging

Een 45 min. durende les waarin met behulp van oefeningen die naar het dagelijks leven verwijzen, de conditie, spierkracht, lenigheid en coördinatie op pijl worden gehouden. Na de les gezellig met de hele groep een ‘bakkie’ doen. Een aanrader voor volop in het leven staande senioren!

Video afspelen
Video afspelen
ondersteuning en gezelligheid

Run for Fun

Speciaal voor de beginnende hardloper die wel wat ondersteuning en gezelligheid kan gebruiken bieden wij elk jaar van 1 april t/m 30 juni de cursus Run for Fun aan. Leer alles over een goede opbouw, basistechniek en het voorkomen van blessures.

voor de liefhebber van skiën, skaten, snowboarden

Slide Workout

Hou jij van schaatsen, skaten, skiën en/of snowboarden? Dan is deze workout iets voor jou! Een complete workout met skispecifieke oefeningen waarbij we o.a. de slideboards, dumbells en dynaband gebruiken, wordt er gewerkt aan conditie, kracht, uithoudingsvermogen en techniek

Video afspelen
lid worden van ESC?

Abonnementen

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar onze abonnementen? Je kunt je ook direct aanmelden voor een abonnement, zonder proefweek. We hebben verschillende basis abonnementen met en speciale familie abonnementen met extra korting. Daarnaast hebben we plus abonnementen om jouw abonnement helemaal naar wens aan te vullen met overige extra’s.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.