Enkhuizer Sport Centrum
Personal training
Jouw doel(en) bereiken

Met personal training

Een personal training is een individuele training onder begeleiding van een professioneel opgeleide instructeur, waarbij de focus ligt op het behalen van de door jou gestelde doelen.

Met een personal trainer krijg je effectieve begeleiding, bespaar je tijd, krijg je persoonlijke aandacht en bereik je optimaal resultaat.
Of het nu gaat om gewichtsbeheersing, sportspecifieke prestatieverbetering of leefstijlcoaching, een personal trainer motiveert, inspireert, coacht en helpt jou met het behalen van jouw doel(en).

 

Jouw doel behaal je meestal niet alleen door te trainen. Daarom is voedingsbeleid een vast onderdeel van de personal training bij het ESC. Jouw personal trainer stelt een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen en helpt je met de uitvoering hiervan.
Daarnaast zal jouw personal trainer je vooruitgang bijhouden en inzichtelijk voor je maken d.m.v. regelmatige metingen.

De voordelen van personal training

Volledige aandacht

  • veilig en verantwoord trainen
  • trainings- en voedingsplan
  • 100% aandacht
  • structurele metingen
  • verhoging van je inzet en motivatie
  • doorbreken (trainings)sleur
  • sneller resultaat
Interesse in personal training?

Wil jij ook 100% aandacht en 100% resultaat?

Personal training is ook voor jou binnen bereik bij het ESC!
Het is ook mogelijk om met meer personen tegelijk te sporten onder begeleiding van een personal trainer. Heel betaalbaar, toch nog behoorlijk ‘personal’ en zeer effectief! Het tarief voor personal training vind je op de pagina abonnementen en tarieven. Zo kun je naast het aanvullend abonnement ‘Personal Training’ ook losse rittenkaarten aanschaffen.

Plan nu ook gratis een intake in waarin we kunnen kijken waar je het beste kunnen helpen en welke doelen we vast kunnen stellen!

Intake Personal training

Wil je extra begeleiding bij je training? Het Enkhuizer Sport Centrum kan je daarbij helpen! Meld je dan hier aan voor een gratis intake en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op voor een plan van aanpak.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.