Enkhuizer Sport Centrum
Feestje vieren en kortingen

Wil je met je verjaardag eens wat anders dan naar de bioscoop of bowlen? Kom dan met je vrienden/vriendinnen naar het Enkhuizer Sport Centrum. Zeker weten dat jij het leukste feestje hebt dit jaar!

Verjaardags- of bedrijfsfeest
bij Enkhuizer sportcentrum

Het leukst feestje
van het jaar is:
Ook mogelijk:

Hetzelfde arrangement, maar dan met 1½ uur les: €14,75 p.p. met 2 uur les: €15,75 p.p.

Activiteiten
Je kunt kiezen uit de volgende activiteiten:
Maak zelf een keuze uit ons uitgebreide activiteiten­overzicht

Fitnessparcours
Een activiteit waarbij diverse kracht- en conditionele opdrachten uitgevoerd worden.
Tennis, Squash en Badminton
Indien gewenst inclusief gebruik van rackets en ballen
Zaalvoetbal
Onze indoor tennisbanen worden eenvoudig omgetoverd tot zaalvoetbalvelden.
Diverse groepslessen
o.a.: Zumba, Spinning, Poweryoga, Cross Fitness, Kick&Punch, Powerpump, Bootcamp, Insane, Pilates, Boksen, Kickboksen, Karate

Offerte, vragen of direct plannen?

Sportparty's en personeels­feesten
Wilt u iets leuks organiseren voor vrienden, familie of collega’s? Wat dacht u van een sportieve dag of avond met daarna de mogelijkheid van een hapje en drankje of misschien zelfs een heerlijk buffet? Het Enkhuizer Sport Centrum is 7 dagen per week geopend en is daarom een unieke gelegenheid voor sport en ontspanning op maat!
Stel zelf uw programma samen, voorbeeld:

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.