Enkhuizer Sport Centrum
Abonnementen

NL Actief, de landelijke branche organisatie van sportscholen en fitnesscentra, heeft leveringsvoorwaarden voor de gehele branche vastgesteld. De consumentenbond heeft deze vervolgens goedgekeurd. Je kunt een exemplaar bij de balie afhalen of hier inzien. Bekijk hieronder onze abonnementen!

Onze abonnementen

al 25 jaar

een begrip in regio Enkhuizen
.01
Basis

Een sollide basis. Vul het eventueel aan met plus abonnementen voor meer mogelijkheden. 

Prijzen

* Ontvang een gezinskorting vanaf 3 personen (max. 2 volwassenen) en kinderen t/m 18 jaar met het zelfde adres en rekeningnummer. Zie hieronder bij het Family abonnement voor meer informatie.

.02
Family 1
Prijzen
.03
Family 2
Prijzen

* eenmalig wordt er per gezin een bedrag van € 46.50 inschrijfgeld gerekend. Je ontvangt per lid een inschrijfpakket: rugzak, bidon, handdoek, 1x zonnebank sessie een een proefles kadocheque.

Losse abonnementen voor kinderen

.01 Jeugdactiviteiten

* inschrijfgeld voor scholierenfitness bedraagt € 10.50.
Je ontvangt een rugzak en een bidon.

.02 Scholierenfitness

Aanvullende abonnementen

Op een basis- of familyabonnement heb je de keuze dit aan te vullen met verschillende aanvullende abonnementen die je verder helpen om je doel te bereiken.

.01
Plus Vytal
.02
Plus Coach
.03
Plus Racketsporten

Overige tarieven

Ook kun je apart van de reguliere abonnementen bijvoorbeeld losse lessen boeken, zonnebank huren, of een muscle up pakket afnemen. Dit kan je ter plekke bij de balie afnemen. Ook kun je een abonnement nemen op jeugdactiviteiten en scholierenfitness.

.01
Zonnebank
.02
Personal training

* prijs per persoon per uur

.03
Losse prijzen

* je ontvangt een rugzak, bidon, handdoek, 1x zonnebank sessie een een proefles kadocheque.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.