Enkhuizer Sport Centrum
Over ons

al 25 jaar

een begrip in regio Enkhuizen
uitstekende service en begeleiding

Het Enkhuizer Sport Centrum is een gezellig en veelzijdig sportcentrum

Het Enkhuizer Sport Centrum is een gezellig en veelzijdig sportcentrum dat in de regio bekend staat om de uitstekende service en begeleiding, de gezellige sfeer en de goede verhouding tussen de tarieven en de kwaliteit welke wij bieden. Onze huisregels zijn samengesteld om ieders verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen, en onze medewerkers houden toezicht op het naleven hiervan.
Onze openingstijden zijn ruim en blijven ook ’s zomers ongewijzigd.

waarin onderscheiden we ons van andere sportscholen?

uniek in de regio

Bij het Enkhuizer Sportcentrum beleef je een hele andere dimensie van sporten met vele andere voordelen.

Lidmaatschap wijzigen

Op ieder moment van de maand kun je jouw lidmaatschap aanpassen. Dit geldt voor het aantal keer per week dat je wilt trainen, maar ook voor de activiteit(en) waaraan je wilt deelnemen.

Gratis introductietraining fitness

Of je nou kiest voor fitness of voor een groepsles, je hebt altijd recht op een gratis introductietraining fitness waarbij je uitleg krijg over de fitnessapparatuur en Powerplate.

Sauna

De dames- en herenkleedkamer beschikken ieder over uitgebreide douchegelegenheid, lockers en een ruime sauna. Ook het gebruik van de sauna is bij je lidmaatschap inbegrepen.

Fitnesskwartieren

Ook binnen jouw lidmaatschap valt gratis en vrijblijvende deelname aan diverse fitnesskwartieren. Dagelijks wordt op vaste tijden het startsein gegeven voor intensieve trainingen zoals het buikspier- en bbb kwartier.

Gratis blessure advies

Mocht je in je dagelijks leven te maken krijgen met een blesssure, of er al langer mee rondlopen, dan kun je informatie vragen over ons gratis blessure advies bij de instructeur of de bar/balie medewerker. De fysiotherapeut koppelt zijn advies door naar jouw (fitness)instructeur/-trice, zodat hij/zij jou op juiste wijze kan begeleiden en indien noodzakelijk jouw persoonlijke trainingsschema kan aanpassen.

Deel zelf je lidmaatschap in

Je betaalt bij het Enkhuizer Sport Centrum niet per activiteit, maar per bezoek (jeugdgroepslessen uitgezonderd). Dus bijvoorbeeld voor of na je groepsles nog even de fitness in of achter elkaar aan 2 lessen deelnemen vinden wij geen enkel probleem. Kies je voor een vast activiteit, of wil je liever iedere week wat anders doen? Je bepaalt zelf hoe je je lidmaatschap indeelt.

Gratis sportadviesgesprek

Tijdens een gratis sportadviesgesprek wordt je deskundig geadviseerd m.b.t. het vaststellen van je doelstelling, de keuze van de activiteit(en) en de trainingsfrequentie. Vervolgens wordt er een plan van aanpak samengesteld waarmee jij je doelstelling zeker zult behalen.

Gratis persoonlijk trainingsschema

Wanneer jij dit wilt stelt één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema voor je samen. Dit trainingsschema is volledig afgestemd op jouw doelstelling(en) en jouw trainingsmogelijkheden. Dit persoonlijke schema wordt regelmatig aangepast zodat vooruitgang en motivatie gewaarborgd blijven.

Powerplate

Voor het gebruik van de Powerplates hoef je niets extra te betalen. De Powerplate gebruik je voor je training, stretching en/of massage.

Gemiste training

Een gemiste training mag je binnen 4 weken inhalen. Deze training mag worden ingehaald bij elke gewenste activiteit.

Sauna

De dames- en herenkleedkamer beschikken ieder over uitgebreide douchegelegenheid, lockers en een ruime sauna. Ook het gebruik van de sauna is bij je lidmaatschap inbegrepen.

Voordeelacties en competities

Wij hebben regelmatig leuke voordeelacties of doe mee met fitnesscompetities waarbij je kans maakt op €25,- contributiekorting.

wil je afvallen of van je klachten af?

bij ons boek je écht resultaat

Fysieke klachten kunnen je enorm belemmeren in je dagelijks leven. Vaak gaat het om klachten of blessures waarbij je zelf voor verbetering kunt zorgen. Wij kunnen je helpen. Of op een prettige en verantwoorde manier af te vallen en slank te blijven en je conditie te verbeten.

.01
afvallen

Of je doelstelling een cosmetische reden heeft of van medische aard is (zoals bijvoorbeeld diabetes, hart- en vaat­ziekten of een verhoogde bloeddruk), het Enkhuizer Sport Centrum begeleidt en coacht jou naar een slanke en vitale toekomst.

.02
conditie verbeteren

Je kunt meedoen met groepslessen of (individueel) trainen. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Bij het Enkhuizer Sport Centrum ben je vrij om te kiezen wat je leuk vindt en wij adviseren je graag over alle mogelijkheden.

.03
Fysieke klachten verhelpen

Bij het Enkhuizer Sport Centrum kun je – onder begeleiding van een professioneel opgeleide instruc­teur – werken aan verbetering en / of herstel. Daarbij kun je ook gebruik maken van het gratis blessure-adviesuur bij onze fysiotherapeut.

maak kennis met onze specialisten

Ons team

Ons team kent een hoge klant betrokkenheid, een gemeten 8.7 bij klanten! Maak hier alvast kennis met onze medewerkers.

Rob

Directie / Sportinstructeur

Monique

Directie / Sportinstructrice

Naomi

Sportinstructrice

Mark

Sportinstructeur

Elly

Baliemedewerkster / boekhouding

Bianca

Baliemedewerkster / instructrice

Carolien

Baliemedewerkster

Monique

Balie medewerkster

Mirjam

Balie medewerkster

Dennis

Sportinstructeur

Mats

Sportinstructeur

Dani

Sportinstructeur

Kimberly

Sportinstructrice

Rachel

Sportinstructrice

Chris

Sportinstructeur

Tino

Sportinstructeur

Nico

Onderhoud

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.