Enkhuizer Sport Centrum
Racketsport

Het Enkhuizer Sport Centrum is met 4 indoor padelbanen,  2 squashbanen en 1 tennisbaan de ideale locatie voor een potje padel, tennis of squash. De tennisbaan kan ook in een handomdraai worden omgetoverd tot 5 badmintonbanen of een voetbalveld. Het Plus tennis/squash abonnement is een aanvullend abonnement voor sporters die fitness en groepslessen willen combineren met tennis en/of squash. Een perfecte combinatie voor een zeer aantrekkelijke prijs! Voor slechts €14,75 extra (dus in combinatie met een Basis abonnement) kunt u onbeperkt tennissen en squashen. Dit aanvullende abonnement kunt u starten en stoppen (per maand) wanneer u dat zelf wilt.

.01
Tennis

Met 1 indoor tennisbaan bieden wij je de mogelijkheid aan om een contract af te sluiten voor een vast uur per week van maandag t/m zondag.

.02
Squash

Squash is gemakkelijk te leren.Wie eenmaal de smaak en de slag te pakken heeft, verliest voor altijd zijn hart aan squash. 

.03
Badminton

Onze tennisbaan is om te zetten in minimaal 4 badmintonbanen per tennisbaan. 

.04
Padel

Er zijn 4 indoor padelbanen. Deze zijn online te reserveren. Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.