Enkhuizer Sport Centrum
Fitness

Fitness is er op gericht om het spieruithoudingsvermogen en de spierkracht te vergroten en de lichaamshouding te verbeteren. Veel voorkomende blessures, die ontstaan door een slechte houding, kunnen door fitnesstraining worden voorkomen.

Jouw fitnesstraining wordt compleet in combinatie met (een) groepsles(sen).
Voor meer informatie over medisch fitness, scholierenfitness of bedrijfsfitness kun je terecht op de betreffende pagina’s. Uiteraard informeren en adviseren onze medewerkers je graag over de verschillende activiteiten en mogelijkheden van het Enkhuizer Sport Centrum.

.01
Jouw fitnesstrainer

Met fitness zal jij je spieruithoudingsvermogen en  spierkracht vergroten en je lichaamshouding verbeteren. 

.02
Medisch fitness

Heb je vanwege een blessure of andere beperking extra begeleiding nodig waar het je fitnesstraining betreft? 

.03
Scholierenfitness

Vanaf 12 jaar bieden wij tussen 13:00 – 18:00 uur traineningen tegen gereduceerd tarief (zie tarieven).

.04
Bedrijfsfitness

Bij het Enkhuizer Sport Centrum weten als geen ander wat het effect van sporten voor een bedrijf kan betekenen.

.05
Afvallen

Vytal leert je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Je zult meer eten dan je gewend bent en tóch afvallen!

.06
Personal coach

Het Plus Coach abonnement is een aanvullend abonnement dat ontwikkeld is voor iedereen die behoefte heeft aan extra begeleiding bij de training.

.07
Personal training

Individuele training onder begeleiding van een instructeur, waarbij de focus ligt op het behalen van de door jou gestelde doelen.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.