nieuws
In The Spo(r)tlights

Wil jij graag kennismaken met de les Poweryoga? Dan is dit je kans! Geef je op via onderstaand formulier of bel naar de informatiebalie 0228-322976. Deze les is gratis voor leden en niet-leden. Na afloop van de les staat er een heerlijke smoothie voor iedereen klaar!

De kennismakingslessen worden gegeven van 6 t/m 19 mei.

Woensdag  09:00 – 10:00 uur

Vrijdag          09:00 – 10:00 uur

Poweryoga is één van de krachtigste vormen van Yoga. Het is een training waar door middel van rek-, kracht-, concentratie- en ademhalingsoefeningen wordt gewerkt aan een optimale balans tussen lichaam en geest. Het verbetert de leningheid, kracht, coördinatie en concentratie.

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.