Les
Kickboksen jeugd

Naast het aanleren van (kick)bokstechnieken wordt er gewerkt aan conditie, coördinatie en zelfvertrouwen. Doordat er veel gewisseld wordt tussen trap- en stoottechnieken, moeten de deelnemers snel omschakelen en zichzelf inhouden, wat resulteert in een goede zelfbeheersing, groter zelfbewustzijn en controle op impulsen.
Naast het oefenen van technieken krijgen de deelnemers de kans om hun energie op een beheerste manier kwijt te raken. Voor jongens en meisjes van 8 t/m15 jaar

Dag
Tijd
Zaal
Instructeur
Alle lesmomenten
Dag:
dinsdag
Tijd:
17:00
-
18:00
8 t/m 12 jaar
Zaal:
Budozaal
Instructeur:
Mark
Dag:
dinsdag
Tijd:
18:00
-
19:00
13 t/m 16 jaar
Zaal:
Budozaal
Instructeur:
Mark
Dag:
vrijdag
Tijd:
17:00
-
18:00
8 t/m 15 jaar
Zaal:
Budozaal
Instructeur:
Mark

Meld je aan!

Voor alle nieuwe leden van het Enkhuizer Sport Centrum geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek! Jouw 1e week is gratis, omdat wij vinden dat je zo het beste kennis kunt maken met het Enkhuizer Sport Centrum in Enkhuizen. Tijdens je proefweek kun je trainen in de fitness en/of deelnemen aan groepslessen. Je mag van alle faciliteiten gebruik maken. Mocht het je toch niet bevallen, dan kun je tijdens de proefweek nog opzeggen. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor een startafspraak. Minderjarigen mogen zich alleen inschrijven onder begeleiding van een ouder of verzorger.