JEUGDLESSEN


Jump & Shape

Tijdens deze superleuke trampoline workout zijn er meer dan 400 spieren tegelijk aan het werk!
Door het gebruik van de trampoline worden je gewrichten niet belast. De sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en maken jouw workout tot een feestje!


Kickboksen

Naast het aanleren van kickbokstechnieken wordt er gewerkt aan conditie, coördinatie en zelfvertrouwen. Doordat er veel gewisseld wordt tussen trap- en stoottechnieken zul je snel moeten omschakelen wat resulteert in een goede zelfbeheersing. Geschikt voor zowel jongens als meisjes van 8 t/m 16 jaar.


Cross Fitness

Wil jij ook sterker, sneller, beter en fitter worden? Dan is Cross Fitness de juiste uitdaging voor jou!
Er worden zoveel mogelijk spiergroepen tegelijk getraind. Het is een pittige les met veel afwisseling en jouw instructeur zorgt ervoor dat je telkens een stapje verder kan en het beste haalt uit jezelf! Met deze les verbeter jij je conditie, kracht, flexibiliteit, coördinatie, snelheid en balans.


Streetdance

De stoere Hip Hop en Streetdance basisbewegingen worden aangevuld met steeds nieuwe coole moves. Iedere dans wordt stukje voor stukje aangeleerd zodat je uiteindelijk een complete dans onder de knie krijgt. Er is Streetdance 1 (11-12 jaar) en Streetdance 2 (13-15 jaar).


Rots & Water

Merk jij dat je moeilijk om kunt gaan met emoties, problemen of je sociale situatie?
Dan is deze sociale weerbaarheidstraining iets voor jou!

Een cursus voor jongens en meisjes van 8 t/m 16 jaar (groepsindeling op leeftijd), waarbij gewerkt wordt aan sociale vaardigheden (hoe ga jij om met andere mensen), zelfbeheersing, zelfreflectie (hoe kijk je naar jezelf) en zelfvertrouwen.
Cursus 8 weken: €149,50


Karate

Door het gebruik van hand- en voetcombinaties, Kata's en pina's (vastgestelde oefengevechten) en kumites leer je zelfverdedigings- en aanvalstechnieken. Verbeter zo je conditie, je coördinatie en natuurlijk je zelfvertrouwen. Karate 1 (6-10 jaar), Karate 2 (11-16 jaar).


Kidsdance

Een vrolijke gevarieerde les waarbij je (stukje voor stukje) leuke danspasjes met Streetdance en Showdance elementen aanleert. De hits van vandaag worden gebruikt om jou de danshit van morgen te maken!
Voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.


Fitkids

Vind je eigenlijk alle sporten leuk en kun je niet kiezen? Bij Fitkids doe je gewoon alles: Kick&Punch, conditietraining, zaalsporten, zelfverdediging, buitenactiviteiten, krachttraining en nog veel meer!
Voor jongens en meisjes van 6 t/m 9 jaar.

Strak de zomer in

Strak de zomer in

Je winterkilo's nog niet helemaal kwijt? Start nu met BodySupport en ga fit en slank de zomer in!

Pinksteren

Pinksteren

Op 1e en 2e pinksterdag (zo 20 en ma 21 mei) zijn wij gesloten. Gemiste trainingen mogen uiteraard worden ingehaald.

Heels

Heels

Leer stijlvol lopen en dansen op hakken, vanaf vrijdag 4 mei 20:30 - 21:30 uur