Service en begeleiding

Het Enkhuizer Sport Centrum biedt je gegarandeerde deskundige begeleiding, zonder dat je daarvoor extra betaalt. Er zijn altijd professionele instructeurs aanwezig om je te informeren, adviseren en motiveren.

Gratis sportadviesgesprek
Tijdens een gratis sportadviesgesprek wordt je deskundig geadviseerd m.b.t. het vaststellen van je doelstelling, de keuze van de activiteit(en) en de trainingsfrequentie. Vervolgens wordt er een plan van aanpak samengesteld waarmee jij je doelstelling zeker zult behalen.

Gratis introductietraining fitness
Of je nou kiest voor fitness of voor een groepsles, je hebt altijd recht op een gratis introductietraining fitness waarbij je uitleg krijg over de fitnessapparatuur en Powerplate.

Gratis persoonlijk trainingsschema
Wanneer jij dit wilt stelt één van onze instructeurs een persoonlijk trainingsschema voor je samen. Dit trainingsschema is volledig afgestemd op jouw doelstelling(en) en jouw trainingsmogelijkheden. Dit persoonlijke schema wordt regelmatig aangepast zodat vooruitgang en motivatie gewaarborgd blijven.

Fitnesskwartieren
Ook binnen jouw lidmaatschap valt gratis en vrijblijvende deelname aan diverse fitnesskwartieren. Dagelijks wordt op vaste tijden het startsein gegeven voor intensieve trainingen zoals het buikspier- en bbb kwartier.

Deel zelf je lidmaatschap in
Je betaalt bij het Enkhuizer Sport Centrum niet per activiteit, maar per bezoek (jeugdgroepslessen uitgezonderd). Dus bijvoorbeeld voor of na je groepsles nog even de fitness in of achter elkaar aan 2 lessen deelnemen vinden wij geen enkel probleem. Kies je voor een vast activiteit, of wil je liever iedere week wat anders doen? Je bepaalt zelf hoe je je lidmaatschap indeelt.

Gemiste training
Een gemiste training mag je binnen 4 weken inhalen. Deze training mag worden ingehaald bij elke gewenste activiteit.

Lidmaatschap wijzigen
Op ieder moment van de maand kun je jouw lidmaatschap aanpassen. Dit geldt voor het aantal keer per week dat je wilt trainen, maar ook voor de activiteit(en) waaraan je wilt deelnemen.

Powerplate
Voor het gebruik van de Powerplates hoef je niets extra te betalen. De Powerplate gebruik je voor je training, stretching en/of massage.

Sauna
De dames- en herenkleedkamer beschikken ieder over uitgebreide douchegelegenheid, lockers en een ruime sauna. Ook het gebruik van de sauna is bij je lidmaatschap inbegrepen.

Voordeelacties en competities
Wij hebben regelmatig leuke voordeelacties of doe mee met fitnesscompetities waarbij je kans maakt op €25,- contributiekorting.

 

Vacature

Vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste poweryoga -en pilates docent (m/v). Lees meer>>>

Nieuwe buiten lessen

Nieuwe buiten lessen

Op veler verzoek hebben wij vanaf 17 augustus een aantal lessen in de buitenlucht aan ons lesrooster toegevoegd. Lees meer>>>

Skills Clinic

Skills Clinic

Wil jij graag je Crossfitness technieken verbeteren om meer resultaat uit jouw training te halen? Dan is dit jouw workout! Lees meer>>>