Jouw fitnesstraining

Met fitness zal jij je spieruithoudingsvermogen en  spierkracht vergroten en je lichaamshouding verbeteren. Veel voorkomende blessures, die ontstaan door een slechte houding, kunnen door fitnesstraining worden voorkomen.

Er is altijd een professioneel opgeleide instructeur/-trice aanwezig om je te adviseren, te corrigeren of jouw vragen te beantwoorden.

Onze ruime fitnesszaal (600 m²!) is uitgerust met meer dan 80 kracht- en cardiofitnesstoestellen van topkwaliteit en dankzij de professionele klimaatbeheersing is de trainingsruimte altijd voorzien van verse lucht en de ideale trainingstemperatuur! Het is mogelijk om tijdens jouw training je hartslag te controleren met een hartslagmeter of met de sensoren die op alle cardiofitnessapparaten bevestigd zijn.

Gratis trainingsschema op maat
Als je dit wilt stelt één van onze instructeurs/-trices gratis een persoonlijk trainingsschema voor je samen. Dit trainingsschema is volledig afgestemd op jouw doelstelling(en) en jouw trainingsmogelijkheden en/of eventuele beperkingen. Het persoonlijke trainingsschema wordt regelmatig aangepast zodat jouw vooruitgang en motivatie gewaarborgd blijft.

Fitnesskwartieren
Heb je ook behoefte aan een beetje extra aandacht voor je buikspieren, of je billen en bovenbenen? Dan kun je vrijblijvend meedoen aan het Buikspierkwartier of het BBB (buik, billen en bovenbenen) kwartier waarin je 15 minuten, onder begeleiding van 1 van onze instructeurs/trices, intensief aan deze specifieke spiergroepen werkt.

Powerplates
Voor het gebruik van de Powerplates hoef je niets extra te betalen. De Powerplates gebruik je als aanvulling op je training, voor stretching en/of massage.

Zomeracties!

Zomeracties!

Tijdens het zomerrooster van 4 juli t/m 28 augustus hebben wij weer leuke acties! Lees meer>>>

Tryout Lessen!

Tryout Lessen!

Naast het zomerrooster bieden wij ook een aantal Tryout Lessen aan! Kijk hier voor de lessen en lestijden Lees meer>>>

Zomerrittenkaart!

Zomerrittenkaart!

Profiteer deze hele zomer van onze speciale zomerrittenkaarten. Lees meer>>>