Afvallen met Body Support


Kies de juiste manier om af te vallen

Veel diëten gaan uit van een lage energie inname (weinig eten), hierdoor raak je snel een aantal kilo's kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje.
Wanneer je vervolgens stopt met dit dieet, en je gaat weer meer eten, dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo's er weer aan.

Bovendien heb je bij een dergelijk dieet vaak een hongergevoel en weinig energie.

Optimale stofwisseling
Body support gaat uit van een optimale stofwisseling.
Body Support gebruikt in de basis goede licht verteerbare voedingsmiddelen in de samenstelling 60% koolhydraten, 20% vet en 20% eiwitten. Het gebruik hiervan is erop gericht dat de voeding die je consumeert binnen 1,5 uur is verwerkt en opgenomen kan worden door je lichaam. Je hebt hierdoor meerdere eetmomenten per dag, zodat je de hele dag door ruim voldoende energie hebt. Op die manier is het ook veel eenvoudiger om je nieuwe manier van eten vol te houden.

Persoonlijk voedingsadvies
Met een persoonlijk voedingsadvies van Body Support leer je wat gezonde voeding is en wanneer je moet eten. Daarna zal je in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal je leven nooit meer bestaan uit 'lijnen'.
Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met Body Support leer je om meer te eten dan je gewend bent en tóch af te vallen.

Afvallen met Body Support doe je met ons Plus Body Support abonnement.

In het onderstaande filmpje wordt het Body Support concept nog eens op duidelijke wijze uitgelegd.

 
Persoonlijk Trainingsschema!

Persoonlijk Trainingsschema!

Wil jij je doelstelling bereiken? Vraag je instructeur dan naar jouw persoonlijke trainingsschema! Lees meer>>>

Vacatures!

Vacatures!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij klantvriendelijk en enthousiast? Lees meer>>>

Skills Clinic!

Skills Clinic!

Wil jij graag je crossfitness technieken verbeteren om meer resultaat uit jouw training te halen? Dan is dit jouw workout! Lees meer>>>